Over mij

Hoi,
Mijn naam is Marliek en ik werk als kinesioloog.
20 jaar geleden kwam ik in aanraking met kinesiologie, en ik vond het meteen heel interessant. Alleen toen ik vlak daarna in aanraking kwam met yoga voelde ik dat het van belang was om eerst eens te onderzoeken hoe ik zelf in elkaar stak, voordat ik met andere mensen ging werken. Sinds die tijd heb ik me vrij intensief met yoga bezig gehouden, eerst als student en veel later als leraar. Nog steeds is yoga erg belangrijk voor me, en dat uit zich bv in de manier waarop ik naar ons leven en onze verbinding met dit leven kijk.

Ongeveer 8 jaar geleden voelde ik dat ik qua werk graag iets anders wilde en ik stopte met mijn yogastudio en het lesgeven om ruimte te laten ontstaan.
Vanuit die ruimte ontstond het besluit om verder te gaan met    kinesiologie. Ik heb gekozen om voornamelijk met de Espavo  methode te werken, ontwikkeld door Carin Jansen. Dit sluit goed bij mij aan, en bij de snel ontwikkelende tijden waarin we leven. Dit laatste vraagt om een bredere manier van kijken, voelen zoeken en uiteindelijk behandelen.

Wil je iets vragen? Neem gerust contact op, dat vind ik altijd leuk.
Marliek