aandacht voor mama

Zwanger zijn en een kindje mogen verwachten is zo bijzonder en is er is vaak een heleboel aandacht voor jou als aanstaande moeder.
Het is een spannende tijd en vaak wil je niets liever dan het allemaal heel erg goed “ doen”. Ook nadat je kindje is geboren, willen we niets liever dan alles geven wat we kunnen en in sommige gevallen nog een beetje meer, gewoon omdat je kind dat lijkt te vragen.
En ergens komt er een moment dat je je misschien afvraagd hoe het eigenlijk met jou is?

Je weet wel, de moeder van dat hele lieve schattige kindje? Slaap je genoeg? Hoe is het met je energie? Hoe gaat het met je baan, als je deze weer hebt opgepakt? Kun je met rust en (meestal) met blijheid aan het werk?

Hoe gaat het met je emoties? Voel je je nog erg onder invloed van je hormonen? Voel je je al net zo sterk en fit als voordat je zwanger werd?

Waar kun je wel wat hulp gebruiken?

In mijn praktijk kijk ik –eigenlijk ongeacht de klacht- eerst naar het immuunsysteem. Kun je alle vitaminen en mineralen goed opnemen? Zijn er grote overgevoeligheden waar je (soms ongemerkt) last van hebt?

Vaak is het fijn om te weten dat je niet voor niets moe bent, of moeilijk stress kunt verwerken. En nog fijner om te weten dat je er iets aan kunt doen.
Daarna kunnen we op dezelfde wijze naar jouw hormoonsysteem kijken. Zijn je hormonen weer vanzelf goed in balans gekomen of is daar nog iets voor nodig?
Samen lopen we jouw systeem langs door middel van eenvoudige spiertesten en balanceren we op dezelfde wijze; niet ingewikkeld, wel doeltreffend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *